Poznopoletni potepi


Poletje se počasi preveša v jesen, kar ne pomeni le, da nam bo nekoliko manj vroče, temveč tudi, da se Odprta kuhna spet odpravlja na potepanja po Sloveniji.

Odprta kuhna Celje
Že v soboto, 31. avgusta, se s Celjankami in Celjani spet srečamo na Mestni tržnici Celje. Spet bo dišalo po poslasticah od blizu in daleč, ponovno bomo nazdravili našim gurmanskim druženjem in še enkrat več v soboto ne bo treba pomivati posode. Na tržnici in Savinovi ulici bomo od 10. do 20. ure


Odprta kuhna Koper
Sobota, 7. september, je rezervirana za kulinarični zmenek na Obali. Slikoviti Carpacciov trg in prijazno senco Taverne bodo napolnile stojnice Odprte kuhne, ki bodo med 11. in 21. uro ponujale vse od tradicionalnih dobrot do modernih pouličnih jedi, žejo pa bomo preganjali z izbranimi pijačami in napitki.


Odprta kuhna Novo mesto
Po prečudovitem debiju se na novomeški Glavni trg vračamo v soboto, 21. septembra. Pridružite se nam in se s hiti Odprte kuhne in kakšnim kozarčkom žlahtne kapljice poslovite od poletja v velikem slogu. Tam bomo od 10. do 21. ure!

Zadnja Odprta kuhna v Novi Gorici
V sredo, 25. septembra, se še zadnjič letos dobimo na Bevkovem trgu, kjer bomo v fini hrani, izbrani pijači in najboljši družbi uživali med 10. in 21. uro. Obiščite nas, do pomladi, ko se v Novo Gorico spet vrnemo, bo še dolga!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se