Novo desetletje, nova sezona Odprte kuhne


Pustili smo vam nekaj časa, da se navadite na novo letnico (in da prelomite vsaj eno novoletno zaobljubo), zdaj pa je čas za akcijo! Ekipa namreč že s polno paro načrtuje osmo sezono Odprte kuhne, ki se bo na Pogačarjev trg tradicionalno vrnila na prvi pomladni petek, 20. marca

Čeprav osem ni ne praštevilo niti pravljična številka, osmica s svojima trebuhoma obljublja, da bo letošnja sezona Odprte kuhne prinesla obilico fine jedače in pijače. Za nameček je osmica v jedrski fiziki (in Pratchettovih romanih) tudi magično število, v hinduizmu cifra bogastva in izobilja, po kitajskem verovanju prinaša srečo, pa še sliši se podobno kot “awesome”! :)

S prihodom pomladi se bomo torej v Ljubljani, prav kmalu pa tudi v drugih mestih po Sloveniji, veselili izobilja ponudbe slovenskih restavracij, gostiln, bistrojev, slaščičarn, pivnic, pouličnih obedovalnic, vinotek, okrepčevalnic in drugih žanrov kulinaričnih ustvarjalnic. Na stojnicah boste srečali dolgoletne člane družine Odprte kuhne, ki nas bodo z dobrimi starimi hiti zazibali v nostalgijo, zagotovo pa pokazali tudi kakšno novost, ki so se je domislili med zimo. Svež veter bo v že tako pisano ponudbo Odprte kuhne prinesel še novi val ponudnikov, ki se nam bodo v 2020 pridružili prvič. Da boste na tekočem se nam pridružite tukaj in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli več o novostih 8. sezone Odprte kuhne!

Osma sezona Odprte kuhne bo magična, bogata in obilna, srečna in sploh sijajna. V petek, 20. marca, torej na Pogačarjevem trgu od 10. pa vse do 21. ure proslavljamo vse te presežnike in nazdravljamo povratku.

Se vidimo! 

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se