V dobri družbi


Kuhna so ljudje.

Še en petek, še eno čudovito druženje! Takole gre … Marljivi delavci z JP LPT, ki poskrbijo za lično zložene stojnice. Študentje, ki si pomanejo zaspančke in poprimejo za delo. Delavci Voke Snage, ki zasedejo svoja svetovalna mesta. Zehajoča organizacijska ekipa, ki že 251. poskrbi, da vse teče kot po maslu. Naši ljubi ponudniki, ki zavzeto in skrbno pripravijo svoje obedovalnice na vaš obisk. Pa pridne študentke, ki bodo ves dan skrbele, da ne boste žejni in neinformirani. In odbije 10!

Zasliši se glasba, cvrčanje, brbotanje, klepet in smeh. Starejši par si po uspešnem obisku tržnice privošči filano papriko. Družina poseda na stopnicah, lovi sončne žarke in se sladka s šmornom in sladoledom. Opogumijo se prvi pravi mesojedci – argentinski stejki in rebrca se kar topijo v ustih. Gospodična si med službeno malico privošči zdravo skledo, turisti se spogledujejo s štruklji. Otroci se igrajo ob vodi. Kužki mahajo z repki. Vsi dobro jemo, vsi smo veseli.

Nam je tako lepo z vami. Saj pridete jutri? 

Pa ne pozabit na vzorno korona vedenje: poskrbite za čiste roke, primerno razdaljo in čim manj dotikov!

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se