Grajski obiski


Spet je petek, spet je vreme, spet je Odprta kuhna. Pridite, bomo jedli.

Najprej:
Še vedno ostajamo zdravi, pazimo na ustrezno razdaljo, razkužujemo roke in se ne igramo s korono!

Takoj za tem pa: Ekstra izjemne novice!
Če ste slučajno razmišljali, da bi ta petek Odprto kuhno preskočili, si kar takoj premislite. Z grajskega griča na Pogačarjev trg se bo po dolgem času spustila ekipa Restavracije Strelec, ene najboljših ljubljanskih restavracij. 

Tim Igorja Jagodica nam bo na obraz privabljal zadovoljne nasmehe s tako slastnim tatarcem, da bi se ga lotili kar z žlico, če bi se to spodobilo, in - pazi to presenečenje - burekom.

In nenazadnje: Kaj vse bomo jedli?
Šmorn pa sladoled pa pito pa rolce pa stejke pa rebrca pa kalamare pa baklave pa čevape pa nudle pa curry pa njoke pa sklede pa tauk pa ostrige pa paello pa štruklje pa organic burger pa … Ste že oblikovali svoj petkov meni?

Gostilna Grabar bo spet z nami, s Ptuja prinaša okuse jeseni – jagodni izbor pristne štajerske kulinarike bosta na njihovi stojnici zastopala vinogradniški krapec s piščancem in domača slivova pita.

Iz pepela krušne peči se kot feniks dvigajo ponovno obujene pinse iz Pinserie Rustika - pogrešali smo jih! 





Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se