Kakšen je odpiralni čas Odprte kuhne?


Na ljubljanskem Pogačarjevem trgu smo vsak sončni petek od konca marca do konca oktobra od 10. do 21. ure. V poletnih mesecih (od junija do septembra) smo odprti še eno uro dlje, do 22. ure.
V Celju gostujemo ob vnaprej dogovorjenih sobotah, družimo pa se od 10. do 20. ure.
Novo mesto in Ptuj obiščemo nekaj sobot na leto, Novo Gorico pa ob sredah - takrat z druženjem začenjamo ob 10., zaključujemo pa ob 21. uri.
V Kopru naši kulinarični zmenki ob izbranih sobotah trajajo od 11. do 21. ure.

Za sveže informacije o datumih gostovanj spremljajte našo Facebook stran preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.Kako pridem tja?


Odprta kuhna se odvija v samem središču Ljubljane, na Pogačarjevem trgu. Do nas najlažje pridete peš ali s kolesom, ali z javnim prevozom - v bližini je kar nekaj avtobusnih postaj (Krekov trg, Zmajski most, Pošta), na samem trgu pa je tudi postaja mestnega kolesa BicikeLJ. Katerokoli pot do Odprte kuhne boste že izbrali, lahko pričakujete 5-10 minut prijetnega sprehoda po očarljivih ulicah mestnega središča.
V Celju naše stojnice najdete v centru mesta, na Mestni tržnici Celje ter Savinovi ulici.
Novogoriška Odprta kuhna se dogaja na Bevkovem trgu, čez cesto od občine na eni in gimnazije na drugi strani.
V Novem mestu se Odprta kuhna odvija na Glavnem, na Ptuju pa na Mestnem trgu - za obe lokaciji velja, da smo v središču mesta, tik pred mestno hišo.
V Kopru dobro jemo in pijemo na Carpacciovem trgu, tik za Taverno, ki nam nudi prijetno senco, in le streljaj od morja.Sprejemate rezervacije?


Na Odprti kuhni ni rezervacij, je pa prostora za sedenje na in okoli tržnice na pretek - lepo število miz s klopmi, priljubljene stopnice s pogledom na razposajeni vrvež tržnice ... ali pa kjerkoli drugje - z ustvarjalnostjo obiskovalcev se v sedišča spremenijo vse vodoravne površine na trgu! Preprosto naročite hrano in pijačo na stojnicah, poiščite svoj najljubši kotiček ter uživajte v sproščenem vzdušju.Kaj pa, če dežuje?


Če je napoved deževna, lahko dogodek odpovemo. Za vse informacije o vremenski napovedi in morebitnih odpovedih preverite koledar dogodkov ali se prijavite na tedenske e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. - Podrobnosti
strinjam se